ECM
ECM Classika II
ECM Classika II
ECM Classika II

ECM Classika II

1.299,-
 Snel in huis
Binnen 2-5 werkdagen in huis
ECM Classika II
ECM Classika II
1.299,-
 Snel in huis
Binnen 2-5 werkdagen in huis
  • Voor 23:00 uur besteld, gratis bezorgd
  • 30 dagen bedenktijd
  • Minimaal 2 jaar garantie op alle aankopen
  • Onze klantenservice is 24 uur per dag bereikbaar
  • Klanten geven Obatala Coffee een 4.7/5
Omschrijving

Duitse degelijkheid & Superieure afwerking

Na het succes van ECM Classika I wordt deze opgevolgd door de ECM Classika II. De ECM Classika II is uitgevoerd met een enkele boiler zonder warmtewisselaar. Ideaal als u meestal espresso drinkt en af en toe een cappuccino. De behuizing van de ECM Classika II is uitgevoerd in prachtig hoge kwaliteit glanzend roestvrijstaal. De strakke vormgeving met een prachtige draaikraan en de traditionele E61 zetgroep geven de machine een fraaie uitstraling. Op de voorzijde vindt u een drukmeter waarop u de koffiedruk kunt aflezen. Middels degelijke tuimelschakelaars kunt u alle functies bedienen.

Perfecte temperatuur

De ECM Classika II is uitgevoerd met een E61 zetgroep. Het gebruik van puur messing in deze groep zorgt voor de perfecte temperatuurbeheersing. Ook kunt u zelf de temperatuur makkelijk bijstellen met de instelbare thermostaat. Het ruime waterreservoir van maarliefst 3 liter is makelijk via de bovenzijde uit te nemen. Op de ruim bemeten afneembare kopjesverwarmer kunt u een geruime hoeveelheid porselein voorverwarmen.

RVS binnenwerk

De ECM Classika II is uitgerust met een RVS boiler. De boiler heeft een inhoud van een 0,75 liter. Dankzij deze ruim bemeten boiler is het mogelijk om een aanzienlijk aantal kopjes espresso achter elkaar te bereiden. Het gebruik van RVS zorgt voor een perfecte temperatuurbeheersing en weinig kalk aanslag. Een perfecte drukbeheersing wordt gegarandeerd door een krachtige pomp van maarliefst 15 bar.

Heerlijke cappuccino

De prachtige stoomkraan neemt een prominente plaats in op de machine. De stoom functie worden bediend met het doseerbare draaikraan principe. Door te draaien aan de knop krijgt u doseerbare stoompower en waterafgifte. De stoompijp is uitgevoerd met een kogelgewricht zodat u deze 360 graden kunt draaien.

Specificaties
ECM brew group
Ring brew group
Water tankapprox. 2.8 l
Boiler volumeapprox. 0.75 l
Copper boiler
Stainless steel boiler
Brass boiler
Boiler pressure gauge
Pump pressure gauge

PID control
Programmable dosing
Vibration pump
Rotary pump

Water tank/direct water supply switchover

Rotary valve technology
Lever valve technology
Removable cup warming tray
ECM portafilter(s)


straight grip

Number portafilter(s)1
Weight18.5 kg
Measurements (without portafilter)
w x d x h
250 x 445 x 395 mm