ECM
ECM Synchronika Dual Boiler PID
ECM Synchronika Dual Boiler PID
ECM Synchronika Dual Boiler PID
ECM Synchronika Dual Boiler PID
ECM Synchronika Dual Boiler PID

ECM Synchronika Dual Boiler PID

3.099,-
 Snel in huis
Binnen 2-5 werkdagen in huis
ECM Synchronika Dual Boiler PID
ECM Synchronika Dual Boiler PID
3.099,-
 Snel in huis
Binnen 2-5 werkdagen in huis
  • Voor 23:00 uur besteld, gratis bezorgd
  • 30 dagen bedenktijd
  • Minimaal 2 jaar garantie op alle aankopen
  • Onze klantenservice is 24 uur per dag bereikbaar
  • Klanten geven Obatala Coffee een 4.7/5
Omschrijving

ECM Synchronika Espressomachine

De tweede machine van ECM welke is uitgerust met een dubbele boiler: de ECM Synchronika is een klassieke machine met E61 zetgroep geschikt voor zowel thuis- als (klein)horecagebruik. Net zoals de eerste machine met dubbele boiler (de Controvento) is ook de Synchronika qua uiterlijk een tikkeltje extravaganter dan de ‘normale’ lijnen van het Duitse ECM: vernieuwde drukmeters, een hoge rand om het apparaat heen (kopjeswarmer), zwart gepoedercoat roestvrijstaal aan de onderzijde en een verhogingsplateau op de lekbak zorgen voor een elegante uitstraling. De Synchronika is voorzien van een geïsoleerde dubbele boiler. De ene wordt gebruikt voor stoom- en heet water (2 liter inhoud) en de ander voor het koffiewater (0.75 liter inhoud). Beide boilers zijn middels de PID aan de voorzijde van het apparaat nauwkeurig op temperatuur af te stellen. Deze PID-control werkt tevens als timerfunctie en telt met je mee wanneer je espresso gezet wordt: ideaal voor wanneer je bijvoorbeeld tegelijkertijd zou willen gaan opschuimen.
De stoomfunctie van de machine is in één keer in te schakelen middels de linker hendel. Het stoom wat uit de Synchronika komt is krachtig en zeer droog (er komt vrijwel geen restwater mee die je melk verdunt).

ECM Synchronika met rotatiepomp


De Synchronika is uitgerust met een bijzonder stille rotatiepomp en is zowel te gebruiken met de watertank (inhoud van 3 liter) óf de vaste wateraansluiting. Middels een schakelknop aan de onderzijde is de keuze te maken. Ook kun je, mits gewenst, een aansluiting voor het restwater plaatsen zodat deze direct afgevoerd wordt.

ECM Synchronika, een complete espressomachine

Net als alle andere ECM machines wordt ook de Synchronika zeer compleet geleverd. Standaard zit er bij de machine een luxe roestvrijstalen tamper, twee pistons met bijbehorende 1 of 2-persoon zeefjes en een verhogingsplateau om kleine espressokopjes op te plaatsen om spetteren tegen te gaan.

De Synchronika is een dijk van een machine die door z’n uitstekende afwerking en luxueuze uitstraling in geen enkele keuken misstaat. Muisstil door z’n geïsoleerde kast en voorzien van de beste technieken, constante temperatuur en PID-control voor ultieme precisie!

Specificaties
ECM brew group
Ring brew group 
Water tankapprox. 2.8 l
Boiler volume

*approx. 0.75 l
** approx. 2 l

Copper boiler 
Stainless steel boiler
Brass boiler 
Boiler pressure gauge
Pump pressure gauge

PID control
Programmable dosing 
Vibration pump 
Rotarypump

Water tank/direct water supply switchover

Rotary valves technology 
Lever valves technology
Removable cup warming tray 
ECM portafilter(s)


angled grip

Number portafilter(s)2
Weight30 kg
Measurements (without portafilter)
w x d x h
335 x 490 x 410 mm

* coffee boiler
** steam/hot water boiler