ECM
ECM WDT-tool
ECM WDT-tool

ECM WDT-tool

34,95
 Snel in huis
Binnen 2-5 werkdagen in huis
ECM WDT-tool
ECM WDT-tool
34,95
 Snel in huis
Binnen 2-5 werkdagen in huis
  • Vanaf €50, gratis bezorgd
  • 30 dagen bedenktijd
  • Minimaal 2 jaar garantie op alle aankopen
  • Onze klantenservice is 24 uur per dag bereikbaar
  • Klanten geven Obatala Coffee een 4.7/5
Omschrijving

ECM WDT-tool

Een "WDT-tool" verwijst naar een "Weiss Distribution Technique" tool, die wordt gebruikt bij het voorbereiden van koffie voor espresso met je espressomachine.
De tool is bedoeld om de gelijkmatige verdeling van gemalen koffie in je filterdrager te vergemakkelijken, wat kan helpen bij het verbeteren van de extractie en het voorkomen van kanaalvorming tijdens het zetten van je espresso.

Hoe te gebruiken
  1. Voorbereiding van gemalen koffie: Nadat de koffie is gemalen, wordt deze in je filterdrager van de espressomachine gedaan.

  2. Gebruik van de WDT-tool: De WDT-tool wordt vervolgens gebruikt om de gemalen koffie gelijkmatig te verdelen over de bodem van de filterdrager. Dit gebeurt door voorzichtig door de gemalen koffie te roeren en ervoor te zorgen dat er geen klonten ontstaan en dat de koffie gelijkmatig verdeeld is.

  3. Tampen: Nadat de koffie gelijkmatig verdeeld is, wordt de koffie getampt met een tamper om een gelijkmatige dichtheid te creëren voordat het water door de koffie wordt geperst om espresso te extraheren.