Espressions
Espressions The Juicer
Espressions The Juicer
Espressions The Juicer
Espressions The Juicer

Espressions The Juicer

399,-
 Snel in huis
Binnen 2-5 werkdagen in huis
Espressions The Juicer
Espressions The Juicer
399,-
 Snel in huis
Binnen 2-5 werkdagen in huis
  • Voor 23:00 uur besteld, gratis bezorgd
  • 30 dagen bedenktijd
  • Minimaal 2 jaar garantie op alle aankopen
  • Onze klantenservice is 24 uur per dag bereikbaar
  • Klanten geven Obatala Coffee een 4.7/5
Omschrijving

The Juicer, van Espressions

Hét citruspersicoon van eigen bodem, ontwikkeld door Nederlandse top designers en ingenieurs. the Juicer biedt een ongeëvenaarde kwaliteit en unieke functionaliteit.

'S-werelds beste citruspers

Top ontwerpers en ingenieurs van eigen bodem zijn de uitdaging aangegaan. We wilden simpelweg de beste citruspers ter wereld ontwikkelen. Na vijf jaar van intensief testen en de keuze voor uitsluitend de beste materialen, zijn we in onze missie geslaagd. Een citrus icoon is geboren.

Met zijn robuuste en tegelijkertijd elegante vormgeving past the Juicer in zowel de thuiskeuken als in een professionele omgeving. Beide ‘Soft-touch’ bedieningsknoppen zijn aan de voorzijde gepositioneerd voor een snelle keuze tussen het gewenste soort sap, terwijl de ergonomische handgreep volledige controle over de te persen vruchten geeft. the Juicer is dan ook de trotste winnaar van het wereldberoemde iF Design Award 2021.

Meer dan alleen sinaasappelsap

Citroen, limoen, sinaasappel of grapefruit, the Juicer is geschikt voor alle citrusvruchten. Citrussap is de perfecte basis voor een gezonde smoothie. Met behulp van een staafmixer of blender mix je verse of bevroren vruchten met sinaasappelsap. the Juicer perst ook efficient verse granaatappels tot een sap vol vitaminen en antioxidanten.

the Juicer is ontworpen en door en door getest om een leven lang mee te gaan, gemaakt van uitsluitend de beste materialen zoals een onverslijtbare inductie motor en roestvrijstalen aandrijfas. De behuizing, de kegel en het sapreservoir zijn gemaakt van ijzersterk gietaluminium, de hoogste kwaliteit roestvrijstaal en voedselveilig Tritan®.

the Juicer wordt geleverd met 5 jaar garantie.