Obatala Coffee, Specialy koffie

Obatala Coffee

Obatala Coffee is begonnen als groothandel in koffiebonen. Door groene koffiebonen te importeren en zelf te branden heeft Obatala Coffee zich ontwikkeld als koffiespecialist. Obatala Coffee heeft zich uitsluitend gericht op bijzondere koffiesoorten. 

Brazil Mantiqueira - Natural
rating stars
0.0 / 5
0 reviews
  • bulletLand van herkomst: Brazil
  • bulletProcessmethode: Natural
28,50
 Morgen in huis
Voor 23:00 besteld, is morgen in huis
Ethiopia Sidamo Shantawene, Natural
rating stars
0.0 / 5
0 reviews
  • bulletProcessmethode: Natural
28,49
 Snel in huis
Binnen 2-5 werkdagen in huis
Obatala Thermometer
rating stars
0.0 / 5
0 reviews
    9,95
     Snel in huis
    Binnen 2-5 werkdagen in huis
    Obatala Espresso kopjes (2st)
    rating stars
    0.0 / 5
    0 reviews
    • bulletMateriaal: Porselein
    • bulletFunctie: Ei-vorm, ideaal voor espresso
    • bulletDesign: Hoogwaardig horeca kwaliteit
    14,95
     Snel in huis
    Binnen 2-5 werkdagen in huis
    Obatala Cold Drip Coffee
    rating stars
    0.0 / 5
    0 reviews
    • bulletSmaak: Geen bitterheid
    • bulletUniek: Geen toevoegingen
    4,95
     Snel in huis
    Binnen 2-5 werkdagen in huis

    Arabica koffiebonen

    Obatala Coffee heeft uitsluitend Arabica koffiebonen. Arabica is een koffiesoort welke bekend staat om zijn verfijnde smaken en lagere cafeïne gehalte. De Arabica koffiesoort groeit het best op hoger gelegen gronden. Daardoor is de deze koffie arbeidsintensiever om te oogsten. Omdat Arabica een lager cafeïne gehalte heeft, is deze ook gevoelige voor ongedierte. Door deze factoren is Arabica koffie uitdagender voor de koffieboeren en is deze koffie wat prijziger dan de Robusto koffiesoort

    Ecologisch en Fair Trade koffie

    Obatala Coffee importeert uitsluitend ecologisch verbouwde en Fair Trade gekeurde koffie. Dit doen we zodat we de boeren een schappelijke prijs voor hun koffie kunnen bieden. Maar omdat de koffie ook ecologisch verbouwd is, zonder gebruik van pesticide, beschermen we de natuur en het milieu van gifstoffen. Uiteraard neem ook de koffieboon daardoor geen gifstoffen op via het grondwater.